joi, 24 decembrie 2009

Statusuri de craciun, urari de craciun noi.

*De Craciun ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin?

*Va informez că incepand de maine sunt dispus sa va primesc cadourile de Craciun. In felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si statul la coada pentru a mi le inmana ! Multumesc pentru intelegere.

*Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

*Ho! Ho! Ho! Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat un An Nou de invidiat, sanatate La Multi Ani!

*Da-mi o poza cu tine ca sa pot sa-i arat la mosul ce sa-mi aduca de Craciun

*De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

*Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

*Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.

*Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

*Plecat pana la Mos Craciun…avem niste afaceri de rezolvat…Tu trebuie sa nu ma deranjezi, pentru ca altfel o sa te spun lu’ Mosu’

*NoT aT My DeSk!…. am plecat sa-l asasinez pe Mos Craciun>:)

*De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

*Poate anu’ asta Mosu’ i-o va aduce pe Elodia lu’ Cioaca


*All I want for Christmas is you

*Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

*Fa un gest frumos de revelion si imbogateste frumusetea pocnitorilor impuscandu-te in cap…

*Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca.

*Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!

*Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.CRACIUN FERICIT!

Niciun comentariu: